A2 GEBOUW

Het A2 gebouw omvat een divers aanbod aan 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen alsook exclusieve penthouses. Voor uitgebreide info kan u terecht in onze woningzoeker.

INTERIEUR

Modern design

Strakke lijnen, een optimale open indeling en grote schuiframen geven de appartementen een licht en ruim gevoel.

Hoogwaardige materialen

Van een heerlijk verwarmde parkettegel tot een stijlvolle keuken en badkamer: elk detail werd zorgvuldig gekozen en draagt bij tot een instapklare afwerking volgens uw specifieke wensen.

EXTERIEUR

Hoogstaande architectuur

De architectuur is modern, elegant en sluit prachtig aan bij de bestaande omgeving. Het gebruik van een lichte steen, in combinatie met houten gevelafwerking, zorgt voor een zachte en charmante uitstraling.

Groene ruimtes

De 3 gebouwen zijn tijdloos en vullen de omgeving perfect aan met oog voor groen, open ruimtes en verschillende boom- en plantensoorten. Op deze autovrije site kan u in alle rust en veiligheid genieten.

Royale terrassen

Alle appartementen bieden een ruim terras aan waar u kan genieten van prachtige zichten op de groene omgeving. Het royale terras van de penthouses zorgt voor een unieke, private buitenbeleving.

Duurzame bouw

Met de toepassing van geavanceerde energie-efficiënte bouwmethoden en materialen, streven we naar bijna-energieneutrale (BEN) appartementen die voldoen aan de meest recente normen op het gebied van energie-efficiëntie en isolatie.

ONTDEK HET VOLGENDE HOOFDSTUK

ONTDEK HET VOLGENDE HOOFDSTUK

Info & verkoop
Tel. +32 477 04 00 04
verkoop@willemen.be

Info & verkoop

Tel.: +32 477 04 00 04