Het Project

Maak kennis met Haagbeuk: een nieuw woonproject op de terreinen van de voormalige Hagewindeschool. Deze binnenstedelijke ontwikkeling grenst aan het Cultuur Centrum en de befaamde tuin van de Dekenij , een aangename en groene oase in de stad.


In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het station, de markt en talloze ontspanningsmogelijkheden. Het project zal in 2 fases worden uitgewerkt. De eerste fase omsluit de tuin van de Dekenij en verbindt het terrein met het Kerkplein en het centrum van Lokeren via een doorsteek langs het cultureel centrum. In een eerste fase worden 3 residenties bestaande uit 5 bouwlagen opgetrokken: residenties Appelvink, Houtspecht en Eekhoorn, samen goed voor een honderdtal appartementen.


De ontwikkelaar en de architect kozen hier bewust niet voor hoogbouw. Elk gebouw bestaat uit 5 bouwlagen en alle appartementen hebben rechtstreekse toegang vanuit de kelderverdieping (waar zich de bergingen en staanplaatsen bevinden) naar hun appartement.


De appartementen op het gelijkvloers beschikken allen over een stadstuintje en een ruim terras. Op verdieping één tot en met vier vindt u een mix van appartementen met één, twee of drie slaapkamers en luxueuze penthouses. Deze genieten allen van een ruim leefterras gericht op het oosten, westen of het zuiden en hebben grote glaspartijen met unieke zichten op de tuin van de Dekenij.

Wenst u meer informatie?

Contact

of bel ons via het nummer:

+32(0)477/04.00.04

We zijn telefonisch te bereiken van
8u tot 12u en van 13u tot 17u

Scholen Handel Cultuur Gezondheid Sport Veiligheid

Wonen in LOKEREN - groene ligging - AFWERKING

Lokeren, de groene parel van het Waasland, een oase van groen tussen de grootsteden Antwerpen en Gent. 

Deze gezellige stad is een paradijs voor wandelaars en fietsers. Ook boottoeristen worden hier verwend met de mogelijkheid om aan te meren in het centrum van de stad. Lokeren telt tal van architecturale pareltjes die een wandeling door de stad de moeite maken: van Sint-Laurentiuskerk, het natuurreservaat Molsbroek, de Heirbrugmolen tot de hazen aan de Durme. Er is steeds wat om je aan te vergapen! 

Het uitgebreide aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten spreekt zowel jonge gezinnen als ouderen aan. Het centrum telt heel wat gezellige restaurantjes en dorpscafé's, ideaal voor een gezellige daguitstap. Tenslotte is ook het sterk uitgebouwde openbaar vervoer een troef. Met zijn unieke ligging tussen de grootsteden Antwerpen en Gent, en de onmiddelijke nabijheid van de E17 en de N70, vormt Lokeren de perfecte uitvalbasis voor woon-werkverkeer. 

Open ruimte en natuur krijgen een prominente plaats bij de aanleg van de site, waardoor Haagbeuk rust ademt. Het project wordt opgebouwd rond een groene verbindingsweg met zicht op de tuin van de Dekenij.

Om te kunnen genieten van de prachtige zichten op de kerktoren en de tuin van de Dekenij worden de appartementen voorzien van grote ramen die de appartementen doen baden in het daglicht en ze een moderne uitstraling geven. 

Ook aan de ruimte rondom de 3 residenties werd de grootste zorg besteed: voor het landschapsontwerp werd een nieuwe, autoluwe straat aangelegd met aandacht voor de zwakke weggebruiker en open en groene ruimte in het straatbeeld. Tussen de Dekenij en het cultureel centrum wordt een fietsers- en voetgangersdoorgang gecreëerd waardoor je in een wip op de Markt staat. Het publieke groen rondom het project wordt onderhouden door de stad Lokeren, een mooie extra voor de bewoners. Ook het aangrenzende Kerkplein en het Sint-Laurentiusplein worden heraangelegd, waardoor de hele buurt een facelift krijgt.

De appartementen in Haagbeuk worden allen afgewerkt met hoogwaardige materialen. Onze leveranciers werden zorgvuldig uitgekozen en staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Zo zijn de leefruimtes afgewerkt met hoogwaardig semi-massieve één-stroken-parket en/of tegelparket en worden de wanden van de badkamer volledig betegeld.

De keukens werden ontworpen en geplaatst door keukenontwerpers, de vloeren komen van Steylaerts en de badkamers van Sax.

Ook de gemeenschappelijke ruimtes stralen de nodige kwaliteit uit. Met een appartement in Haagbeuk kan u uitpakken!

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Haagbeuk?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag verder.

Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.