FASE I • UITVERKOCHT • BINNEKORT LANCERING FASE II

Momenteel nog STAANPLAATSEN te koop aan interessante voorwaarden. Bent u nog op zoek naar een appartement in een aangename en groene oase in het centrum van Lokeren? Binnenkort start de verkoop van FASE II. Registreer u op onze contactpagina of neem vrijblijvend contact op met onze makelaars op 0477/04.00.04 • Binnenkort lancering FASE II •

Homepage

EEN OASE VAN GROEN IN HET BRUISENDE LOKEREN

Maak kennis met Haagbeuk: een nieuw woonproject op de terreinen van de voormalige Hagewindeschool. Deze binnenstedelijke ontwikkeling grenst aan het Cultuur Centrum en de befaamde tuin van de Dekenij , een aangename en groene oase in de stad. In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het station, de markt en talloze ontspanningsmogelijkheden. Het project zal in 2 fases worden uitgewerkt. De eerste fase omsluit de tuin van de Dekenij en verbindt het terrein met het Kerkplein en het centrum van Lokeren via een doorsteek langs het cultureel centrum. In een eerste fase worden 3 residenties bestaande uit 5 bouwlagen opgetrokken: residenties Appelvink, Houtspecht en Eekhoorn, samen goed voor een honderdtal appartementen.

Nieuws

WENST U MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over Haagbeuk?
Bezorg uw gegevens via het onderstaande contactformulier, dan helpen wij u graag verder.

Door op verzenden te klikken geeft u Willemen Real Estate toestemming om contact met u op te nemen en uw gegevens te verwerken volgens onze privacy overeenkomst.

Bedankt voor uw bericht, wij nemen spoedig contact met u op.