Dagen
Uur
Minuten

Ontdek het volgende hoofdstuk

Binnenkort verrijst Haagbeuk², gelegen aan de voet van een historische haagbeuk en omringd door Begijnhofstraat, Torenstraat en Grote Kaai. Dit woonproject tilt duurzaamheid en groen leven naar een hoger niveau. In een uniek stedelijk landschap smelt opmerkelijke architectuur samen met serene plekken.

Voor iedereen

Met 84 appartementen verdeeld over 3 woonblokken, biedt Haagbeuk² een (t)huis voor iedereen—van eenkamerunits tot ruime drie-slaapkamerappartementen. Royale terrassen en gezamenlijke groenruimtes verrijken uw woonervaring met een harmonieuze dynamiek.

Een stadsoase

Haagbeuk² combineert rust en nabijheid. De site is autoluw en verrassend groen. Op de centrale ontmoetingsplaats waant u zich in een ware stadsoase. Hier geniet u van rust met alle gewenste voorzieningen op wandelafstand.

Nu en nadien

Duurzaamheid is hét visitekaartje van dit project. Geothermische installaties, warmtepompen, doorgedreven isolatie, hergebruik en lokale infiltratie van regenwater in landschappelijk geïntegreerde buffers zijn slechts enkele van de toegepaste principes.

*Wist u dat het Lokerse woonproject Haagbeuk vernoemd is naar de eeuwenoude beukenboom op de site?

Interesse geprikkeld?

Ontdek meer over de tweede en laatste fase van het project Haagbeuk tijdens een persoonlijke afspraak.
Laat uw gegevens achter, en we nemen spoedig contact met u op.

Verkoop Tel. +32 477 04 00 04
verkoop@willemen.be

Info & verkoop
Tel. +32 477 04 00 04
verkoop@willemen.be

Info & verkoop

Tel.: +32 477 04 00 04